Spiskupan® öppnade dörrarna 1997 med hembakt och var då 10 "flickor" med många idéer för att utveckla en verksamhet på Bergagården.

Sedan 2 november 2015 har Malin o Annlie tagit över verksamheten.
Spiskupan Bergagården AB har konferens-verksamhet, servering med dagens rätt, middagar, fester, bröllop, minnesstunder, bussluncher och kaffe med hembakt. Även matupplevelser ute ordnar vi. Du kan få fikaryggsäcken packad för vandring i naturen. Hunneberg har en otrolig flora och är rikt på svamp. 
Vårt kök och bageri är helt suveränt, duktiga personal som bakar och lagar på svenska råvaror, delvis närproducerade.
Ca 50 000 personer besöker oss varje år. Sommartid kommer många turister från våra nordiska grannländer  Tyskland, Holland, England och USA mm.

Kungen Carl XVI Gustaf  har besökt hunneberg med anledning av den traditionsenliga älgjakten. Spiskupan har fått äran att tillaga och servera mat till jaktlagen.

Spiskupan® serverar mat till H.M. Konungens älgjakt i Halle-Hunneberg 2016

Vi vill önska er en god fortsättning på det nya året med att välkomna er upp till Spiskupan®

När vi sammanfattar 2019 blir vi stolta, men är samtidigt otroligt ödmjuka inför det förtroende vi får från våra kunder dagligen. Vi vill också lyfta fram det driv och engagemang våra medarbetare har. Det är ett sant nöje för oss som ägare (Malin o Annelie) att se ett sådant engagemang, entusiasm och teamwork varje dag på jobbet. Vi ser med tillförsikt fram emot ett lika spännande 2020 då vi planerar att presentera fler spännande arrangemang här på Bergagården. Håll utsikt på vår hemsida och Facebook!