Produkter från Brunneby finns nu på Spiskupan att köpa!

Brunneby's Granatäpplejuice har en härligt kraftfull smak och vacker färg. Granatäpple innehåller rikligt med de nyttiga antioxidanterna, antocyaner, polyfenoler och karotener. Dessutom innehåller frukten folsyra, vitaminer och mineraler. Granatäpple har ett högt ORAC-värde, hela 3300. Tips! Granatäpple passar utmärkt i cocktails och bål.

 

Brunneby's Äpplemustär gjorda av solmogna, svenska äpplen från hemmaträdgårdar och odlare. Den svenska frukten växer långsamt pågrund av klimatet. Äpplena får därför god tid att utveckla fin arom och frisk syra. Smaken på musten varierar beroende när på säsongen den är pressad.

Brunneby's Mousserande Fläder är en fruktig och festlig dryck för alla trevliga tillfällen. Serveras iskall. (Finns även i Jordgubb.)

Brunneby's Lingonsylt passar utmärkt till köttbullar, raggmunk, blodpudding och mycket annat. Vi använder bara svenska och nordiska bär till vår fina sylt.

Hallonsylt passar utmärkt till pannkakor och våfflor. Prova även som god fyllning i småkakor och tårtor.

Drottningsylt passar utmärkt till pannkakor, till filmjölk, yogurt och vaniljglass.

Brunnebys Päronmarmelad med ingefära har en söt och frisk smak. Marmeladen passar bra till ostbrickan, särskilt till mogen brie.

Brunnebys Fikonmarmelad är naturligt sötad med päronjuice och innehåller inget tillsatt socker. Marmeladen smakar gott till mögelost och getost.

Brunnebys Fläderblomsmarmelad har en blommig och frisk smak.

Hallonmarmelad 125 g.

Lingongelé är gott till kött och fågel. Brunneby's gelé är lättsockrad.

Äpplecidervinäger av äpplen som först jäser till cider och sedan mognar till nyttig och god vinäger. Den passar till dressing, marinad, inläggningar och som bantningsdryck.

Brunneby's Mangojuice med Äpple görs av solmogna mangofrukter och god äpplejuice. Juicen är härligt fyllig i smaken. Med mycket fruktkött som ger nyttiga fibrer. Mango innehåller mycket karoten som är bra för ögonen och huden.