Veckomeny 46


Måndag

Pannbiff med stekt lök serveras med kokt potatis

Tisdag

Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis

Onsdag

Lasagne

Torsdag

Gunnels kycklinggratäng serveras med ris

Fredag

Fisk i rosépepparsås serveras med kokt potatis

Lördag

Balsamicomarinerad filé serveras med potatisgratäng

Söndag

Ugnsbakad lax med smak av citron på en bädd av morötter och purjolök


 

Dagens lunch-buffé serveras
Mån - Fre
Kl. 11.30 - 14.30 

(inklusive sallads buffe med hembakat bröd och kaffe)

 

Lördag och Söndag och Helgdagar serverar vi Helgbuffé (175 kr)
Kl. 11.30 - 14.30

(inklusive sallads buffe med hembakat bröd, dricka och kaffe)


Maten lagas på svenska råvaror,
delvis närproducerade.