Veckomeny 29


Måndag

Köttfärslimpa fylld med fetaost och soltorkade tomater

Tisdag

Pocherad fisk serveras med äggsås och kokt potatis

Onsdag

Pastagratäng á la Carbonara

Torsdag

Kycklingfilé i dragonsås serveras med ris

Fredag

Fisk med smak från vitlök och paprika serveras med kokt potatis

Lördag

Balsamicomarinerad filé med champinjoner och salvia

Söndag

Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis


 

Dagens lunch-buffé serveras
Mån - Fre
Kl. 11.30 - 14.30 

(inklusive sallads buffe med hembakat bröd och kaffe)

 

Lördag och Söndag och Helgdagar serverar vi Helgbuffé (175 kr)
Kl. 11.30 - 14.30

(inklusive sallads buffe med hembakat bröd, dricka och kaffe)


Maten lagas på svenska råvaror,
delvis närproducerade.